avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum recuperez chiria restanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum recuperez chiria restanta

Buna ziua. Problema mea se refera la faptul ca detin un spatiu comercial pe care l-am inchiriat. Am contract de inchiriere inregistrat la administratia financiara cu chiria aferenta, valoare reala. Chiriasul nu mi-a platit 2 luni, l-am somat in scris si verbal dar nu mai pot obtine banii de la el.Intre timp a plecat din spatiul meu. Cum imi pot recupera banii,exista o cale legala mai usoara decat aceea de a-l da in judecata? Exista firme de recuperari care sa se bage pentru a recupera 2000E?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 09:29, 29 Aprilie 2013
Cand este incheiat acest contract de inchiriere? Daca este ulterior lui octombrie 2011 el este direct titlu executoriu, astfel incat puteti apela la un executor judecatoresc pt a recupera chiria restanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garsoniera inchiriata - neplata chirie si cote intretinere, masuri oana_ioana oana_ioana Buna ziua! Garsoniera mea este inchiriata si am facut contract la finante. Chiriasul nu si-a mai platit chiria de 4 luni si intretinerea de foarte multi timp. ... (vezi toată discuția)
Refuzul de a parasi spatiul inchiriat Andr33agav Andr33agav Buna ziua, Am urmatoarea speta: Am incheiat un contract de inchiriere, pe un spatiu, cu proprietarul unei cladiri, acesta producand efecte de la 1 ... (vezi toată discuția)
Masuri de precautie inchiriere tvlad tvlad Buna ziua! Doresc a-mi inchiria spatiul comercial si as dori sa stiu care sunt masurile cele mai sigure de precautie in cazul in care chiriasul nu-si ... (vezi toată discuția)