buna ziua,
am incheiat un contract de creditare cu o banca pe o anumita suma, dupa semnarea contractului ma suna de la banca sa-mi spuna ca imi dau mai putin decat initial
mentionez ca inca nu am ridicat banii
va rog sa-mi spuneti daca este vreo posibilitate sa primesc banii contractati si nu mai putin avand in vedere ca dupa ctr initial nu am mai semnat nimic
multumesc!
buna ziua,
Cititi cu atentie contractul de credit. Daca nu exista o clauza in contract, in acest sens, banca nu poate modifica unilateral contractul de credit.
s-ar putea ca la contractarea imprumutului, dumneavoastra sa fi fost de acord cu plata unor taxe si comisioane, sau a unei asigurari de accident sau pierdere involuntara a locului de munca, sume ce se retin din suma totala imprumutata!
sa zicem ca faceti un imprumut de 7500 lei, din acestia se retin anumite comisioane sau taxa de analiza si/sau asigurare pentru imprumut, astfel ca in contul sau pe cardul dumneavoastra vor intra mai putini bani, de ex. 7100 sau 7000 ron.
insa cel mai bine verificati contractul de credit.
poate existau niste clauze contractuale pe care nu le-ati indeplinit, iar o valoare din credit a fost anulata (este un credit de refinantare si ati cerut printr-un alt credit si o suma suplimentara?)