avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Modificare de catre banca suma contractata initial
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Modificare de catre banca suma contractata initial

buna ziua,
am incheiat un contract de creditare cu o banca pe o anumita suma, dupa semnarea contractului ma suna de la banca sa-mi spuna ca imi dau mai putin decat initial
mentionez ca inca nu am ridicat banii
va rog sa-mi spuneti daca este vreo posibilitate sa primesc banii contractati si nu mai putin avand in vedere ca dupa ctr initial nu am mai semnat nimic
multumesc!
Ultima modificare: Luni, 29 Aprilie 2013
ContSters214341, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihaela Cazacu , Consultant credite si finantari 22:29, 30 Aprilie 2013
buna ziua,
Cititi cu atentie contractul de credit. Daca nu exista o clauza in contract, in acest sens, banca nu poate modifica unilateral contractul de credit.
s-ar putea ca la contractarea imprumutului, dumneavoastra sa fi fost de acord cu plata unor taxe si comisioane, sau a unei asigurari de accident sau pierdere involuntara a locului de munca, sume ce se retin din suma totala imprumutata!
sa zicem ca faceti un imprumut de 7500 lei, din acestia se retin anumite comisioane sau taxa de analiza si/sau asigurare pentru imprumut, astfel ca in contul sau pe cardul dumneavoastra vor intra mai putini bani, de ex. 7100 sau 7000 ron.

insa cel mai bine verificati contractul de credit.
poate existau niste clauze contractuale pe care nu le-ati indeplinit, iar o valoare din credit a fost anulata (este un credit de refinantare si ati cerut printr-un alt credit si o suma suplimentara?)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de credit .....rambursare credit mocutzy27 mocutzy27 buna ziua ! va rog putin ajutor! am incheiat un contract de credit cu o banca pentru o suma de 6,700.00 ron in data de 5 02 2008 cu o rata lunara de 250 lei. ... (vezi toată discuția)
Legalitate sau escrocherie? ContSters79575 ContSters79575 Am facut un imprumut de 7 000RON in 2005 cu rambursare in 5 ani urmand sa platate 190 lunar. In 2008 am primit o oferta de la banca sa mi se suplimenteze ... (vezi toată discuția)
Pot sa imi declare creditul exigibil ContSters22096 ContSters22096 am un contract de credit in derulare la o banca; astazi cand am mers la sediul lor, le-am spus ca nu sunt de acord cu unele prevederi ale acestuia si ca refuz ... (vezi toată discuția)