avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bun comun sau nu? Procurator de fonduri
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bun comun sau nu? Procurator de fonduri

buna ziua ! sunt casatorita de 15ani am o fetitade 12ani si eu nu sunttrecuta an contractu casei casa fiind cumparata an timpul casatoriei si tatal sotului este trecut an contract ca fiindmandatar de fonduri ce vreau sa va antreb eu am vrun drept la casa an ca z de divort va multumesc!!!
Procurator de fonduri prin donatie. daca tatal i a donat numai fiului banii pentru achizitionarea apartamentului, acesta este bun propriu al sotului dvs, la un eventual divort acest apartament nu va intra in masa partajabila.
Cred ca va referiti la procurator de fonduri si nu mandatar de fonduri. Cel mai sigur ar fi sa vada acel act un avocat.

Daca este procurator de fonduri socrul dvs este posibil sa fie considerat bun propriu al sotului. In aceste conditii aveti dreptul doar la eventuaele sume de bani investite in imobil.
Asa e trecut in act, asa a fost si in realitate?
atunci este bun propriu al sotului.
da procurator de fonduri !!!
multumesc pentru raspuns
si copilu n-are niciun drept? sotu poate sa ne dea afara din casa cand doreste el??????

[ va rog sa nu mai scrieti cu majuscule si sa folositi functia editeaza daca vreti sa completati un mesaj
Ultima modificare: Marți, 30 Aprilie 2013
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Divort, cumparare imobil inainte de finalizarea procesului ramona mester ramona mester daca achizitionez un apartament din banii parintilor mei, eu fiind casatorita , acesta intra la partaj la divort? eu vreau sa trec apartamentul strict pe ... (vezi toată discuția)
Divort. la partaj am dreptul la cota dintr-un imobil mostenit de celalalt sot? denis marian denis marian am fost casatorit 12 ani . apartamentul este mostenire de la uchiul ei . am vreun drept in afara de bunuri? avem un copil de 12ani va mutumesc. (vezi toată discuția)
Donatie viorica ghimpu viorica ghimpu Bună seara. Părinții mei vor sa îmi doneze bani pentru a-mi cumpara un apartament. Eu fiind căsătorită avem și un copil nu vreau ca soțul meu sa facă ... (vezi toată discuția)