avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune complicata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune complicata

Buna ziua

Vreau sa ma lanmuriti cu mai multe probleme daca se poate
Tatal meu a decedat acuma o luna de zile, eu si fratele meu si mama mea am dorii sa facem succesiunea in termenul legal , de dar problema este fratele meu are un credit la o banca,care nu a mai reusit sa il plateasca el s-a imbolnavit nemaiputand lucra ( creditul este de nevoi personale si este de 9000 euro,a fost luat in urma cu 4 ani

Vreau sa va intreb daca facem succesiunea poata sa scoata banca apartamentul la vanzare unde stam toti 3 ?

Ce se poate face in acest caz ?

Multumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: claudiu20092 , utilizator 17:28, 29 Aprilie 2013
eu propun ca fratele sa renunte la mostenire, voi s-o acceptati si astfel nu va da n imeni afara. daca banca se prinde poate face o acctiune in instanta dar putin probabil.
Creditul este la o firma de recuperare
Si daca totusi banca sau firma de recuperare deschide proces?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card credit neachitat- posesor decedat apacareplange apacareplange Buna ziua. Vreau sa va aduc la cunostinta urmatorul fapt: mama a decedat acum 1 luna ( tata acum 5 ani), iar mama a avut doua carduri de credit( unul cu 3000 ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale neplatit ! luckyvld luckyvld Buna ziua ! As vrea si eu daca se poate sa imi dati niste sfaturi ! Am un credit de nevoi personale in valoare de 15000 lei la o banca si de 8 luni nu am ... (vezi toată discuția)
Caz de succesiune soloboy soloboy Tatal meu a deecdat acuma 2 ani iar asta a facut sa aibe datorii cate anumite banci unde avea credit salarial,credit de cumparaturi...abonament telefonie... ... (vezi toată discuția)