La CA Ploiesti e dezastru ... in momentul in care mi-a dat cuvantul, am incercat sa explic un detaliu informatic si dupa un minut a urmat clasica intrebare "si in concluzie ce doresti tu de fapt?" . La ICCJ ai foarte multe sanse (mi-a fost redusa pedeapsa de la 5 ani cu executare la 3 ani cu suspendare pentru aceleasi infractiuni - prejudiciu acoperit - daca are vre-o importanta), deoarece judecatorii de acolo sunt niste persoane competente in toate puterea cuvantului, cunosc termeni informatici, CITESC DOSARUL, NU TE OPRESC DIN ULTIMUL CUVANT (totusi incearca sa contesti obiectiv).
Mare atentie la incadrari deoarece nu exista o practica unitara iar procurorii fac incadrarile dupa ureche, citeste legile informatice cu mare atentie! Iti recomand articolele domnului Maxim Dobrinoiu
[ link extern ] / .
Nu pune problema in fata instantei ca nu exista plangeri penale, tot infractiune ramane chiar daca UP nu se pune in miscare la plangere prealabila.
Am sa iti dau un mesaj privat cu numarul dosarului meu (nu stiu daca a fost motivat inca deoarece pe internet nu apare, insa in arhiva e posibil sa fie, sunt totusi 6 luni si ceva).
Ar fi bine daca te-ai angaja, daca te-ai inscrie la o facultate (daca nu esti deja) ... conteaza incredibil de mult faptul ca incerci sa te reintegrezi.
P.S. Se subintelege ca trebuie sa te opresti din "nebunii" si sa iti valorifici legal cunostiintele.
Mult noroc!