avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare firma Malta
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare firma Malta

buna ziua intentionez sa imi deschid o firma in Malta si nu reusesc sa gasesc o adresa oficiala(site-ul Registrul Societăţilor) unde sa citesc legislatia si sa descarc formularele necesare (1. Statutul şi Contractul de Societate2. Document identificare semnatar, şi 3. Dovadă că a fost depus capitalul social iniţial) dorinta mea ar fi daca cineva stie o adresa guvernamentala (malteza) pt deschiderea unei firme ms anticipat
Ultima modificare: Luni, 29 Aprilie 2013
pappa, utilizator
Cel mai recent răspuns: pappa , utilizator 20:06, 29 Aprilie 2013
cereti informatii la Consulat :
Consulatul Onorific al Republicii Malta la Bucureşti

Cancelaria
Adresa: Str. Alexandru Constantinescu, nr. 35, sector 1, Bucureşti
Telefon: 0040 021 233 13 39
Fax: 0040 021 233 13 40
E-mail: eugen.lascu@elascu.ro

Consul onorific: Dl. Eugen LASCU
ms frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier juridic Olga Dretcaru Olga Dretcaru Buna ziua! Am o intrebare. Eu sunt cetateanca Republicii Moldova si am vaza de resedinta in Chisinau. Am nevoie de cazier juridic din Romania pentru ... (vezi toată discuția)
Casatorie in ghana Radu  ZELLIA Radu ZELLIA Buna ziua vreau sa ma casatoresc cu o femeie din Ghana si nu stiu ce acte imi trebuie pentru a ma casatori in Ghana (vezi toată discuția)
Vacanta cu pasapot pe nume vechi aandreadiana aandreadiana Buna ziua! urmeaza sa facem cununia civila in data de 1 septembrie, iar pe 5 avem deja biletele sa plecam in vacanta in Egipt. Intrebarea mea este daca exista ... (vezi toată discuția)