avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Casatorie in Ghana
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Casatorie in Ghana

Buna ziua vreau sa ma casatoresc cu o femeie din Ghana si nu stiu ce acte imi trebuie pentru a ma casatori in Ghana
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:39, 22 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs nu stiti ca aveti pe cineva care se poate interesa acolo, noi de unde naiba sa stim ce acte va trebuie dvs pt a va casatori in Ghana ?!
Buna ziua,
Va trebui sa va interesati la consulatul onorific al Ghanei la Bucuresti Consulatul Onorific al Republicii Ghana la Bucureşti. Cancelaria: 050686 Bucureşti, Str. Iovită nr. 23-27, ap.2, Sector 5. Telefon: 021/ 335 11 90; 021/ 335 90 78 sau la Ambasada Ghanei în Republica Cehă care asigura si Romania!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma malta pappa pappa buna ziua intentionez sa imi deschid o firma in Malta si nu reusesc sa gasesc o adresa oficiala(site-ul Registrul Societăţilor) unde sa citesc legislatia si ... (vezi toată discuția)
Amenda in ue si retinerea permisului de conducere Nicolae R Nicolae R Am primit o amenda in republica Slovacia de 1655.00 euro pentru taxa de drum. Neavand atatia bani la mine mi-au retinut permisul de conducere. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Ambasada bangladesh ContSters233922 ContSters233922 Bangladeshi Embassy in Bucharest, Romania Embassy of Bangladesh to Bucharest, Romania Sos Kiseleff 55 Villa 6 City: Bucharest Phone: 40 ... (vezi toată discuția)