avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Incadrare COR
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Incadrare COR

As dori sa stiu la ce specialitate COR pot alege in Revisal pentru o persoana cu studii superioare in matematica, dar care va ajuta la administrarea site-ului societatii si se va ocupa si de relatiile cu clientii.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:39, 30 Aprilie 2013
Puteti folosi:
422502 - Functionar informatii clienti

243216 - Analist servicii client

252101 - Administrator baze de date

Multumesc frumos!
As dori sa mai stiu daca pot angaja cu 2 ore/zi sau sunt obligata sa angajez cu cel putin 4 ore/zi. Multumesc!
Se poate incheia orice tip de c.i.m. , cu norma intreaga sau cu timp partial ... timp partial inseamna 1 - 7 ore/zi, o ora /sap , o ora / luna etc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încadrare conform cor Alex_51 Alex_51 Care este diferența între analist relații client și agent servicii client ? In ce grupă se încadrează unul și în ce grupă celălalt. Potrivit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt usor nedumerita intr un anume aspect si anume: ... Mary0211 Mary0211 Buna ziua, Sunt usor nedumerita intr un anume aspect si anume: De 4 ani sunt angajata la o firma pe un post care in evidentele codurilor COR figureaza cu ... (vezi toată discuția)
Incadrare corecta conform cor Marius Golianu Marius Golianu Buna ziua. Imi poate sugera si mie cineva va rog o incadrare pentru o persoana care lucreaza ca operator intr-un Call Center??? Am cautat in COR insa ... (vezi toată discuția)