avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Sunt usor nedumerita intr un anume aspect ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Sunt usor nedumerita intr un anume aspect si anume: ...

Buna ziua,

Sunt usor nedumerita intr un anume aspect si anume:
De 4 ani sunt angajata la o firma pe un post care in evidentele codurilor COR figureaza cu studii medii, eu avand studii superioare (facultate si master) si voiam sa stiu in ce mod m ar ajuta daca in contractul meu de munca as figura cu o functie bazata pe studii superioare si daca este posibila schimbarea functiei mele de la studii medii (functionar administrativ) la o alta functie bazata pe studii superioare.
Tin sa mentionez ca am avut o discutie cu doamna de la resurse umane si initial a spus ca ma poate ajuta cu functia de analist client ( studii superioare), insa nu am primit niciun act aditional, Pe parcurs eu am intrebat daca este posibil sa fiu incadrata pe o functie care are legatura cu studiile pe care le am terimat si anume facultatea de drept si master in cariera judiciara, raspunsul fiind nu. Ulterior, am primit un act aditional cu functia de sef birou import-export, insa aceasta functie nu face parte din catergoria studiilor superioare din cod COR ci din categoria Nivelul de instruire: nedefinit de COR; in functie de alte reglementari, act aditional pe care eu nu am vrut sa il semnez, iar acum mi se spune ca nu se poate cum as dori eu. Ma puteti lamuri cu aceste aspecte, va rog?

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 9 Noiembrie 2020
Mary0211, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:07, 9 Noiembrie 2020
In c.i.m. ce functie aveti mentionata ?

Societatea are o organigrama cu functii ?
Cornel Vasile, Consilier juridic
In c.i,m este trecuta functia de functionar administrativ.
Habar nu am daca are o organigrama...
Eu nu am stiut de la inceputul angajarii de aceste aspecte, am inteles ca 2 dintre colegele mele care in prezent numai lucreaza aici au avut de la momentul angajarii functii bazate pe studii superioare, asa mi au spus acestea, insa eu nu chiar daca am prezentat diploma de licenta. Astazi mi s a pus intrebarea cu ce ma ajuta pe mine ca as figura in c.i.m cu o functie bazata pe studii superioare?!
Mi se spune ca eu ma incadrez in functia de sef birou export-import, dar eu nu doresc sa fiu sefa nimanui, ci sa am o functie demna de studiile pe care le am terminat si pana la urma, daca nu se poate neaparat pentru ceea ce am terminat (juridic), macar pt ceea ce fac. Chiar daca initial mi s a sugerat analist client, acum mi se spune ca nici asa nu se mai poate.
Vechimea in specialitatea studiilor va poate ajuta in obtinerea unui loc de munca in sectorul bugetar....

Ar trebui sa vedeti daca exista in societate un post care necesita studii superioare de natura celor absolvite.
Am inteles. Deci singurul aspect avantajos pentru mine ar fi obtinerea unui loc de munca in sectorul bugetar bazat pe vechimea in domeniul respectiv? Referitor la salariu ar exista vreo modificare? Ma gandeam ca poate e ceva legat si de bani de nu prea vor sa ma ajute in aceasta situatie, poate ca ar trebui cumva salariul marit, cel putin in c.i.m ?!
Mary0211, utilizator

Alte discuții în legătură

Studii superioare andrey2501 andrey2501 Buna ziua Am terminat facultatea de drept si un masterat in audit financiar contabil.Intrebarea mea este daca ocupand o functie de bibliotecar sunt platita cu ... (vezi toată discuția)
Incadrare pe post cu studii superioare Birou de mediator Mihaela-Corina Bucur Birou de mediator Mihaela-Corina Bucur Ma confrunt cu problema incadrarii pe post inca de la obtinerea licentei in asistenta medicala in anul 2007. Lucrez intr-o companie nationala cu capital ... (vezi toată discuția)
Promovare validunca validunca Buna ziua un angajat cere promovarea in functie,la analiza dosarului s-a constatat urmatoarele: - este angajata pe post de analist programator ... (vezi toată discuția)