avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza de resedinta la imobil proprietate a unei firme
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza de resedinta la imobil proprietate a unei firme

Am un imobil, o casa, care este pe firma.Sunt interesata sa ii fac unei persoane viza de flotant la respectiva adresa.Se poate daca imobilul este pe firma?Si daca da, ce acte trebuiesc?Sau viza de flotant se poate obtine numai daca imobilul este pe peroana fizica?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Monica Hanganu , Mediator 22:04, 29 Aprilie 2013
Daca cladirea este pe societate, ii puteti ace un contract de inchiriere si acesta va sta la baza vizei de flotant. Atentie! societatea trebuie sa aiba in obiectul de activitate inchirieri imobile.
Daca persoana este un angajat al societatii , atunci ii puteti face viza de flotant pe baza contratului de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant Cristina32 Cristina32 Un chirias poate sta la domiciliul unui proprietar chiar daca are viza de flotant(si-a luat viza de flotant nestiind proprietarul)? Cu toate ca, contractul de ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant este obligatorie? ContSters89081 ContSters89081 Buna ziua. Daca se inchiriaza un spatiu cu acte legale - contract de inchiriere inregistrat la sectia financiara - mai este necesar/OBLIGATORIU ca proprietarul ... (vezi toată discuția)
Viza flotant D_G_N D_G_N Buna ziua. Se poate face o viza de flotant fara contract de inchiriere pe un imobil pentru o persoana fizica? De asemenea se poate face viza de flotant pe un ... (vezi toată discuția)