avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CUM TREBUIE SA PROCEDAM? CARE SUNT PRIMII PASI ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CUM TREBUIE SA PROCEDAM? CARE SUNT PRIMII PASI ?

Buna seara ! Socrul meu a decedat de curand, si detinea o casa la tara.Sotul mai are o sora ( care nu a fost crescuta de decedatul -tata).cum trebuie procedat pt dezbaterea succesiunii.Mentionez ca fratii nu lucreaza in Ro .Care sunt primii pasi ?
Cel mai recent răspuns: myo , utilizator 22:05, 30 Aprilie 2013
da,avem actele casei ,si a terenului aferent.Oricumva multumesc pt promptitudine si un PASTE FERICIT VA UREZ alaturi de cei dragi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la mostenire din partea copiilor aflati in strainatate mugurelu mugurelu Ion moare. La mostenire vin sotia si 3 copii dintr-o casatorie anterioara a acestuia. Un copil se afla in tara, doi in strainatate. Copii sunt de acord sa ... (vezi toată discuția)
Mostenire in ro si domiciliu in sua Dana012 Dana012 Eu locuiesc in Hawaii si as vrea sa-i trimit surorii mele in Romania o declaratie notarizata (va fi in engleza) cum ca renunt la mostenirea de la tatal nostru. ... (vezi toată discuția)
Succesiune ambrozia ambrozia Unul dintre cei trei frati mostenitori este plecat in America si vrea sa renunte la mostenire in favoarea celorlalti doi, ce acte trebuie sa trimita pentru ... (vezi toată discuția)