Buna ziua,va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns privind unele nelamuriri.Sotul meu a primit ieri o citatie de la fosta sotie pt majorarea pensiei de intretinere a copilului din casatoria anterioara.Scrie ca prezenta nu e obligatorie,si ca poate trimite un inscris.Ce trebuie sa contina acel inscris? Situatia sta cam asa....ne-am casatorit,avem o minora in varsta de un an,sotul e in cocnediu de crestere a copilului si eu nu lucrez.Putem cere recalcularea pensiei in functie de aceasta situatie?La data cand sa stabilit suma pt copilul din casatoria anterioara sotul nu avea alte persoane in intretinere,dara cuma s-au schimbat datele problemei. Va multumesc
Da, veti cere sa se stabileasca pensie functie de situatia dvs, trimiteti copie dupa acte doveditoare- certificatul copilului cel mic, dovada veniturilor tatalui
multumesc pt raspuns..pensia alimentara se poate calcula in functie de concediu de crestere a copilulu i? sau trebuie adeverinta de la locul de munca unde a lucrat ?.multumesc inca o data si imic er scuze ca pun atatea intrebari,dar nu am gasit lamuriri clare oricat am cautat pe internet.
Pensie alimentara
sipiran
Dupa divort, prin decizie, trebuie sa platesc 25% din venit pensie alimentara pt un copil.La data stabilirii avem servici dar dupa o luna am devenit somer.As ... (vezi toată discuția)