avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Adresa trimisa de BEj- Act de executare ?
Discuție deschisă în Executare silită

Adresa trimisa de BEj- Act de executare ?

Buna ziua,
o adresa trimisa de BEJ catre CNAS este un act de executare ori poate fi considerat un act de urmarire in cadrul unei executari silite?
Aceasta adresa intrerupe termenul de perimare a executarii silite?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 11:19, 3 Ianuarie 2014
Excelenta intrebare. parerea mea este ca doar daca executorul a intocmit si un proces-verbal de constatare in legatura cu aceasta adresa, putem vorbi despre un act de executare.

Asa cum mentioneaza doctrina, in opinia dnei judecator Oprina, prin ?act de executare? se intelege orice operatiune juridica sau inscrisul care o constata , intocmit de catre executorul judecatoresc sau de organe sau persoane care indeplinesc atributii in acest sens, carora lege le confera consecinte juridice si prin care se urmareste, in conditiile legii, realizarea activitatii de executare silita si se marcheaza o etapa in cadrul acestei proceduri
Ultima modificare: Marți, 30 Aprilie 2013
ContSters214341, utilizator
Instanța prin hotărârea dată nu sa pronunțat în acest sens.
Instanta decide dupa cum crede de cuviinta, in baza dovezilor existente in dosar. Eu imi mentin parerea initiala, nu este act de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita prin poprire nu se perima? ancut75 ancut75 Daca executarea silita prin poprire nu se perima, inseamna ca Creditorul poate lasa dosarul in nelucrare cat vrea si cum vrea? iar inainte de implinirea ... (vezi toată discuția)
Perimare executare silita teribilutza teribilutza cf art 389 C.pr.civ., daca trec 6 luni in care creditorul nu a mai indeplinit un act de executare, executarea silita se perima. Ce acte sunt considerate acte ... (vezi toată discuția)
Actiune in constatare ? Gabriela PĂDURARIU Gabriela PĂDURARIU Avem o executare silita inceputa in anul 2003 - titlul este obtinut in april.2002, investirea cu formula ex.in ian.2003 - . Dupa luptele seculare ale ... (vezi toată discuția)