avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... proces-verbal de cercetare la fata locului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

proces-verbal de cercetare la fata locului

Buna ziua. Sunt anul IV la Facultatea de Drept si lucrez la lucrarea de licenta. As vrea sa adaug in cadrul acesteia un model de proces-verbal de cercetare la fata locului. Singura problema este ca in doctrina de specialitate nu am gasit decat un singur astfel de model si as prefera sa nu il preiau pe acela. Stiti, va rog, daca exista asa ceva, sa imi recomandat un site oficial de pe care sa preiau un astfel de proces-verbal (am nevoie ca informatia sa poata fi usor de verificat si reala, caci exemple am gasit si eu la cei de la Facultatea de Drept Romano-americana dar nu stiu de unde au preluat ei), sau din doctrina, daca a mai ramas ceva din acest domeniu ce nu a trecut inca prin mana mea. :(. va multumesc foarte frumos.
Ultima modificare: Marți, 30 Aprilie 2013
nanumihaela, utilizator
Cel mai recent răspuns: nanumihaela , utilizator 22:43, 30 Aprilie 2013
Procesul-verbal este un tipizat care se completeaza de organul de politie de mana.
Ce alte modele sa aveti daca exista doar unul singur...
nu ma refeream la modelul tipizat simplu. ma refeream la unul deja completat. cum este cel din "Tratat de criminalistica" al Dl. Emilian Stancu, editia a V-a, ed. Universul Juridic, 2010, p.375-376. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza informatica Anna393 Anna393 Buna ziua! Sunt studenta in ultimul an la drept, universitatea Bucuresti si dupa cum stiti, usor usor vine licenta :O Imi cer scuze anticipat daca intrebarea ... (vezi toată discuția)
Oug 42/2015 mony_mt75 mony_mt75 MA numesc Monica si in anul 1998 a absolvit Faculatatea CONTABILITATE, RELATII FINANCIAR BANCARE SI VALUTARE INTERNE SI INTERNATIONALE UNIVERSITATEA ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2012 onitza86 onitza86 Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i ... (vezi toată discuția)