avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Costuri mutare sediu social si deschidere punct de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Costuri mutare sediu social si deschidere punct de lucru

Am un SRL inregistrat in judetul Galati,momentan cu activitatea suspendata,si vreau sa demarez o activitate in Bucuresti,pe firma respectiva.Ce implica costuri mai reduse,schimbarea sediului social sau infiintarea unui punct de lucru in Bucuresti?
Cel mai recent răspuns: carmenbn , utilizator 12:00, 1 Mai 2013
Consider ca cel mai ieftin iesiti cu deschiderea unui sediu secundar in Bucuresti.
In acest caz, inregistrarea sediului secundar o faceti la ORC Galati, in baza unei hotarari AGA in acest sens, cu aratarea activitatilor pe care le veti indeplini.
Nu aveti nevoie de actualizarea actului constitutiv.
Costuri aproximative: 300 lei
Ulterior, pentru autorizarea sediului secundar va veti adresa institutiilor din Bucuresti.
Atentie: in cazul in care la sediul secundar veti avea mai mult de 5 angajati, veti obtine cod fiscal distinct de cel al sediului principal si veti vira impozitul pe venitul din salariile angajatilor catre Bucuresti.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu secundar raluk20 raluk20 Vreau sa mi deschid un sediu secundar/punct de lucru pt SRL. Am citit pe internet ca exista diferenta intre sediu secundar si punct de lucru, in speta daca ... (vezi toată discuția)
Mutare sediu social ivanconstantin ivanconstantin M-ar interesa pasii care trebuie urmati pt. mutarea sediului social al unui SRL dintr-un judet in altul si schimbarea administratorului. Totodata ce documente ... (vezi toată discuția)
Schimbare de sediu social ana-maria popa ana-maria popa Buna. Am si eu o intrebare. Daca societatea isi schimba sediul social care e procedura pentru recodificare? (vezi toată discuția)