avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se poate face cerere pentru lipsã de apãrare atât ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Se poate face cerere pentru lipsã de apãrare atât la fond cât ºi în recurs?

Buna seara !
Fond= reclamantul cere nou termen pentru lipsa aparare.
Recurs= reclamantul cere nou termen pentru lipsa aparare
Cat se considera ? Doua cereri sau una pentru fiecare faza? E legal acordarea celei de-a doua?
multumesc
Daca isi angajeaza avocat si acesta il lasa balta mai poate cere un termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs - vatamare corporala din culpa, amenda administrativa mariustec mariustec Buna ziua..ar fi posibil oare ca la judecarea recursului sa scap doar cu o amenda administrativa daca as putea demonstra ca nu am lovit pietonul pe trecerea de ... (vezi toată discuția)
Termen depunere intampinare recurs ContSters58822 ContSters58822 Daca paratul, castigand in fond, nu depune Intampinare la Recurs, dar cere amanare, motivat, care se accepta, primeste si un nou termen pentru Intampinare ... (vezi toată discuția)
Viciu de procedura? matei_alex matei_alex Buna ziua, Ma confrunt cu o probleme juridica nesteptata pe care nu stiu cum sa o tratez si nici nu am prea mult timp sa aflu. Pe scurt, sunt intr-un ... (vezi toată discuția)