avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general RADIERE SOCIETATE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

RADIERE SOCIETATE

Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti in privinta radierii unei societati care nu a avut activitate din 2011. S-au depus declaratiile necesare la zi , dar m-am impotmolit la bilant de lichidare . In programul de contabilitate nu pot modifica data bilantului de lichidare ,adica data este 28.02.2013 ,iar in program modifica pe 31.12.2012.
La col.1 am avut sold la capital social varsat 400 lei ,iar la lichidare am inchis contul.
Spuneti-mi va rog cum trebuie sa-l intocmesc,si cum e corect...
Va cer ajutorul dupa ce am colindat pe la usile finantelor ,si nu am primit raspuns clar.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: kromeki , utilizator 15:04, 7 Mai 2013
In primul rand,cred ca ati depus raportarea contabila la 31.12.2012,pana la data de 31.03.2013,conform anexei nr.2 la OMFP nr.40/2013.
Pentru bilantul de lichidare,folositi forma din bilantul pe anul 2012 doar ca formulare goale pe care le completati,nu din programul preluat de la ANAF,acesta fiind strict pentru anul 2012. Pentru mai multe detalii referitoare la acest subiect, studiati anexa la OMFP nr.1376/2004 privind aprobarea Normelor metodologice privind dizolvarea si lichidarea societatilor comerciale.
Multumesc,ptr,.raspuns. Am depus raportarile la zi ,dar formularele le listez goale si le complectez cu mana, sa pot depune bilantul de lichidare?? Si ca sa-l trimit on line il scanez) zip) si asa il trimit??
Bilantul de lichidare nu se depune on line,acesta se depune, chiar si scris de mana,atat la Oficiul registrului comertului,cat si la Administratia fiscala de care apartineti.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant 31.12.2011 BICOS BICOS Concret de ce anume trebuie sa fie insotit bilantul? ca sa folosesti semnatura electronica , cine trebuie sa o detina, contabilul sau societatea care depune ... (vezi toată discuția)
Bilant on line George Moraru George Moraru Am inteles ca se pot depune bilanturi on-line cu semnatura digitala. Dar notele si alte declaratii se depun in format zip nu mai mare de 10 MB. A aflat cineva ... (vezi toată discuția)
Bilant 2011 ion g ion g pentru a transmite bilantul online trebuie scanat si bilantul sau numai anexele? daca numai anexele atunci nu avem semnatura la intocmit. in situatia in care ... (vezi toată discuția)