avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare imprumut persoana fizica
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare imprumut persoana fizica

Buna ziua ,

Persoana fizica X a imprumutat persoanei fizice Y o suma de 20000 ron.Banii au fost transferati prin banca de catre X.Cum poate X recupera banii,intrucat Y nu are nici un gand de a restitui suma.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Edward93 , utilizator 22:43, 26 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
cel mai rau e ca trebuie sa faceti rost de banii dati. scrie in regulamentul salii sau in fisa postului ca puteti acorda imprumuturi? v-ati asumat o libertate care acum va costa.
Am înțeles, dar șeful meu de ce nu a vrut sa denunțam persoana aceea la politie și a spus, ca eu trebuie sa plătesc toată suna, tine-ți cont ca el ii mai dădea și înainte bani împrumut, iar daca voi fi nevoit sa dau acesti bani, voi fi obligat sa ii dau pe toți odată sau cum , niște sfaturi de la dumneavoastră ar fi foarte bune pentru mine, va mulțumesc
sa-l denunte ca ce? ca a luat bani de la dvs.? cand i-a dat el bani, era treaba lui. dar ce ati facut dvs se numeste delapidare. ii veti plati dupa cum va hotari instanta. cred ca ar trebui sa-l gasiti pe client si sa recuperati banii de la el.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu.este vorba despre o faptă de natură penală pt a denunța persoana respectiva, persoana care se împrumuta si juca banii.Mergeti cu un av sa negociati cu șeful sunt aspecte pe care un av cu experienta le poate specula,,dacă, seful'dadea banii cu camăta,dacă banii se luau din încasările sălii sub ce formă etc.
Ultima modificare: Marți, 26 Octombrie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Si daca nu am acei bani , voi fi obligat sa ii plătesc pe toți odată sau voi putea , face cumva sa plătesc cate putin pe luna, ce se va întâmpla dacă nu voi putea platii acei bani, sala de jocuri a dat faliment, nu mai exista în momentul de față. Va mulțumesc

Ultima modificare: Miercuri, 27 Octombrie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de imprumut Iulia Alexandrescu Iulia Alexandrescu Ma confrunt cu urmatoarea situatie,acum ceva timp, am dat cu titlu de imprumut o suma de bani d-nei X, acord perfectat si autentificat in fata unui notar.Am sa ... (vezi toată discuția)
A imprumuta o suma de cae nu dispui 18elena 18elena Ma poate ajuta cineva? ''X'' imprumuta o suma de bani lui'' Y'', intre ce doi se incheie la notar un act de imprumut ,fara dobanda. Y semneaza actul, din ... (vezi toată discuția)
Contract imprumut persoana fizica-persoana juridica Catalin01 Catalin01 Buna ziua, Am fost obligat sa semnez un contract de imprumut de catre o persoana fizica cum ca mi-ar fi imprumut o suma de bani pe care trebuie sa o ... (vezi toată discuția)