Buna Ziua , am o problema cu un vecin invidios pe mine ...
Acum un an de zile am construc si eu o casuta ... si de atunci nu mai am pace cu un nebun ..
Vecinu cu care am probleme sta peste drum ...
In cu 2 zile inainte de craciun am deschis geamul ca sa aerisesc camera si am scos si eu capul pe geam sa vad cum e afara ... iar in acel moment a iesit din curte ca de ce ma uit la el in curte , iar eu am zis ca nu ma uit la el in curte ma uitam pe cer si pe afara ca era vremea frumoasa ... iar el a inceput sa tipe si sa zbiere in mijlocul strazi ca ma uit la el in curte a vrut sa intre la mine in curte dar era poarta inchisa si tipa sa cobor jos sa ne batem... in acel moment am sunat la politie a venit un echipaj ... ne-a luat la intrebari eu am zis ce sa intamplat el a zis ca ma uitam la el in curte eu am intrat in casa iar el a ramas sa discute cu ei ... pana la urma politisti m-au sfatuit sa depun o plangere la politie ....
Am fost la politie am depus o plangere si eu si soacra mea si a zis c o sa il cheme sa discute cu el ... si in caz ca se intampla sa depun plangere penala ....
Aceste lucuri se intamplau in decembrie 2012 ......
Astazi sa intamplat acelasi episod ....dar cu sotia mea ... ea a iesit sa fumeze o tigare iar el a iesit din curte si a inceput sa tipe pe strada ca sa nu mai deschidem geamul si sa nu ne mai uitam in curte ... noi am tipat de la geam ca nu se uita nimeni in curtea lui .... si atunci a inceput iar sa injure si sa vina spre poarta noastra si sa zica sa cobor jos sa ne batem .... precizez ca tot inidentul de astazi a fost filmat de carmerele de supraveghere cat si cu telefonul mobil.
Am sunt la politie ... politia a zis ca nu vine ... si sa mergem noi sa depunem o plangere penala ....
Am mers la sectia 7 de politie a depus sotia mea o plangere penala si a ramas sa venim dupa sarbatori ca sa depun si eu ....
Ba mai mult inainte sa se intample episodul din decembrie ... defiecare daca cand ii intalneste pe strada pe socrum meu si soacra mea ... ii injura ii scuipa ... si intr-o zi soacra mea mergea la munca si el era in masina era beat si a inceput sa o injure si a vrut sa dea cu masina peste ea ....
Am puso pe soacra mea sa mearga sus la mine sa imi stearga geaurile de la camera iar el a inceput sa o injure de la el din curte .... pe bunica sotiei mele care are 80 de ani a vazuto la poarta si a injurato si a zis ca o da cu capu de gard si saraca femeie nu i-a spus nimic ...
Deci oameni acestestia sunt terorizati de omu asta ... le este frica sa mearga pe strada ca sa nu ii vada sa ii bata .... nu mai ies la poarta de frica ... soacra-mea are 45 de kilograme si 1.50 inaltime ....
Va rog din suflet sa ma ajutati cu niste sfaturi ce trebuie sa fac mai departe eu sunt dispus sa merg pana in panzele albe cu el ... vreau sa il dau in judecata ....
Eu saptamana care vine vreau sa merg sa depun plangere si eu si soacra mea
si banuiesc ca o sa iau legatura si cu un avocat mai ieftin ca stam prost cu bani .... dar pana una alta doresc sa ascult si cateva sfaturi din partea dumneavoastra .....
Am adaugat si o poza ... eu stau unde este facuta poza iar el sta in fata mea ( unde este masina alba parcata )
[ link extern ] .