avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot vinde jumatate din locuinta?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot vinde jumatate din locuinta?

Pot vinde partea mea de 1/2 dintr-un apartament, fara acordul celuilalt proprietar?
Cel mai recent răspuns: Liandre , utilizator 10:04, 2 Mai 2013
Daca aveti un imobil cumparat pe cote-parti puteti sa va vindeti cota.
Este un imobil mostenit, cu 2 mostenitori, cota fiecaruria fiind de 1/2. In acest caz (de mostenire), nu imi pot vinde partea mea?
Nu conteaza daca e mostenit sau cumparat, conteaza sa aveti o cota determinata, asa cum aveti dvs. Puteti vinde.. daca gasiti cumparator pt jumatatea dvs.
Am inteles, multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa vand 1/2 din un apartament ? italytattoo italytattoo Buna ziua sunt unu din cei doi coproprietari .. Anul trecut am cumparat un apartament si as dori sa stiu daca pot vinde cota mea fara aprobarea al celuilalt ... (vezi toată discuția)
Mostenire DATSCH2010 DATSCH2010 1.daca detin 3/16 dintr-o proprietate, incat timp trebuie sa ma despagubeasca proprietarul celeilalte parti?1an, 1 luna, pina se vinde? 2.daca eu in ... (vezi toată discuția)
Succesiune fara acordul partilor. se pune problema in modul urmator ... Fanica_1989 Fanica_1989 Succesiune fara acordul partilor. Se pune problema in modul urmator - 12hectare de teren, pe numele bunicului. Bunicul a avut 3 fete, toate decedate in ... (vezi toată discuția)