avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Santaj - publicare poze indecente, modalitate plangere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Santaj - publicare poze indecente, modalitate plangere

Buna seara ! Eu sunt minora, am 17 ani, si sunt implicata de doi ani intr-o relatie cu un baiat de 20 ani. Doresc sa ma despart de el, dar detine niste poze indecente cu mine, pe care ameninta ca le va arata parintilor si le va publica pe internet in cazul in care decid sa intrerup relatia. Parintii mei, sunt niste persoane destul de cunoscute in acest oras si totodata foarte stricti in ceea ce ma priveste. Este oare vreun mod in care l-as putea impiedica ?
P.S. : in caz ca are vreo relevanta el este inchis cu suspendare pentru trafic de droguri.
Va multumesc anticipat pentru sfaturi !
Ultima modificare: Joi, 2 Mai 2013
wearingamask, utilizator
Da, sa vorbiti cu parintii despre asta, sa strangeti probe si sa-i faceti plangere la politie.
gi-jane2 a scris:

Da, sa vorbiti cu parintii despre asta, sa strangeti probe si sa-i faceti plangere la politie.

+ sa fiti constienta ca daca intr-adevar puteti proba infractiunea de santaj,pedeapsa cu suspendare va fi revocata si va primi pedeapsa cu executare si v-ati scapat de el:)
Arhiva unor conversatii de pe Facebook, e suficienta oare ?
Va puteti folosi de orice aveti.
Si as putea face cumva, in asa fel incat sa musamalizez situatia, incat sa nu afle parintii ?

Alte discuții în legătură

Batjocora - videoclipuri trucate cumpana cumpana buna seara!am si eu o problema...un tip din constanta a vorbit cu mine pe yahoo messenger si cu o verisoara in acelasi timp si noi i-am dat web,iar el a ... (vezi toată discuția)
Un coleg de clasă are o poză cu mine dezbrăcată și mă amenință că dacă nu îi trimit mai multe o arată la toată lumea. ce pot face? Mariaionela Mariaionela Am un coleg de clasa iar ,acum eu am stat cu un baiat iar baiatul. Acela ia dat o poza cu mn dezbracata iar acum colegul meu ma ameninta daca nui trimit poze ... (vezi toată discuția)
Ajutor - santaj cu fotografii loredanaloredana85 loredanaloredana85 Buna am f mare nevoie de niste sfaturi cel putin .... Am avut o relatie cu un tip si din pacate la fel ca in majoritatea cazurilor am facut greselile tipice:am ... (vezi toată discuția)