avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am depus actele pentru divorþ ºi pânã în prezent ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am depus actele pentru divorþ ºi pânã în prezent nu mi s-a comunicat termenul

am o nelamurire poate ma puteti ajuta ! actele unui divort au fost depuse in luna ianuarie 2013...este posibil pana acum sa nu se fii dat nici un termen de la prima infatisare? cam dupa cat timp se de termenul..mentionez este un copil minor in casnicie ! va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 11:27, 2 Mai 2013
mergeti la instanta la care ati inregistrat cererea si cereti informatii despre dosar, nu este normal sa nu se fi stabilit inca termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divor adina111 adina111 Buna ziua. Am o nelamurire poate ma puteti ajuta. In luna sept. anul trecut am depus actele de divort., in ianuarie am avut prima infatisare iar ex-sotul ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor in instanta anabianca5 anabianca5 Buna Am cateva intrebari legate de un divort in instanta de comun acord ce implica si un minor 1. Cat dureaza ca dosarul sa fie inregistrat si sa aparata pe ... (vezi toată discuția)
Este posibil ca primul termen sa fie aproape dupa un an de la depunerea cererii de divort? Aryan Aryan Buna ziua,va rog sa-mi raspundeti si mie la o intrebare,am depus actele de divort la judecatoria Botosani in data de 23 mai 2012 dupa o saptamana ... (vezi toată discuția)