avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... legea mai favorabila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

legea mai favorabila

art 74 indice 1 se aplica numai daca prejudiciul a fost restituit pana in data declararii de neconstutitional? am proces (inselaciune),fapat comisa in perioada cand a fost in vigoare legea,iar art 74 ind 1 zice ca se aplica o amenda daca prejudiciul este restituit pana in judecarea in prima instanta.in cazul meu inca nu a fost judecat...oare se aplica legea ca legea mai favorabila si ca legea temporara?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:35, 3 Mai 2013
In opinia mea ar trebui aplicata legea mai favorabila.
Ati mai scris parca...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fapta comisa in perioada de valabilitate al art.74 ind.1 animacikaa animacikaa art.74 ind.1 \\" Daca prejudiciul cauzat si recuperat in aceleasi conditii este de pana la 50.000 euro, in echivalentul monedei nationale, se aplica o ... (vezi toată discuția)
Aplicarea art. 74 indice 1 cod penal unulaltul unulaltul Buna seara. Mai este posibila aplicarea art. 74 indice 1 pentru inselaciune (prejudiciu aprox. 10.000 euro), daca fapta s-a petrecut inainte sa fie abrogat, ... (vezi toată discuția)
Inselaciune - impacare dupa citire act sesizare insa pana in primul termen dupa intrarea noului cod penal unulaltul unulaltul Buna ziua! Sunt inculpat intr-un dosar de inselaciune, trimis in judecata dupa art 215 alin 1, 2, 3 cu aplicarea art 42 ind. 1. Imediat dupa intrarea Noului ... (vezi toată discuția)