buna ziua
pe data de 2 04 2013 am depus la itm bucuresti o sesizare ca nu am primit salariu in ultimul an
pe data de 02.05 2013 am primit raspuns de la itm vrancea prin care se spune asa
1.in perioada x vi s-au virat drepturile salariale aferente fiecarei luni in contul sotiei dvs potrivit foii de varsamant (foaie de varsamant care nu este pe numele firmei ci pe numele administratorului) si se mai mentioneaza ca " si a confirmarii convorbirilor electronice de email prin care multumiti angajatorului pentru sumele acordate"- din aceste "fapte" itm vrancea trage concluzia ca s-au respectat prevederile art 168 din cm potrivit caruia plata salariului se dovedeste prin semnarea statelor de plata precum si prin orice alte documente justificative care demonstreaza plata catre angajatul indeptatit.
cu alte cuvinte eu vad asa - art 167 (1) nu se respecta deoarece nu am primit eu nimic iar pt sotia mea nu am emis o imputernicire. +art 168 care spune ca se dovedeste prin semnarea statelor de plata sau alte documete justificative - un email de yahoo este un document justificativ?
Dvs vreti sa spuneti ca nu ati stiut de acest lucru? .. ca vi s-au virat drepturile salariale aferente fiecarei luni in contul sotiei dvs ... este greu de conceput ca cineva a stat la un angajator si a muncit un an de zile fara sa primeasca salariu...
eu am intrebat ce spune legea nu ce cred eu sau dvs pt ca legea din cate stiu nu crede ci vede /ia cunostinta etc ...pe mine ma intereseaza daca un email de yahoo poate fi document justificativ-
asta sti si eu dar imi trebuia o confirmare a unui tert ca dvs
acum sa va zic una si mai buna- foaia de varsamant cf legi trebuia sa fie facuta de catre firma angajatoare? sau este ok daca administratorul firmei trimite banii din conturile personale- aici am extrasul bancar unde apare negru pe alb numele administratorului , cnp-ul si seria de la BI + mentiunea diverse /cadou
ce valabilitate mai are aceasta foaie de varsamant care de fapt este o deplasare la chiseul bancar ca pers fizica si depunerea unor sume de bani - tot ca pers fizica in contul altei pers fizice?
astept cu nerabdare un raspuns de la dvs
va multumesc pentru raspunsurile date pana acum