avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Anularea partiala a dispozitie punere in posesie Si ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Anularea partiala a dispozitie punere in posesie Si act vanzare cumparare

Am cumparat un teren in 2009 cu act de vanzare cumparare de la bunicul meu care are terenul retrocedat din 2008 cu dispozitie de punere in posesie in baza le 10/2001. Acum la am fost chemati in judecata de o vecina care are teren acolo din 2002 retrocedat de asemenea in baza altei legi cred ca 18 . Se pare ca nu ii place pozitia Si deschiderea pe care o are . Mentionez ca atat bunicul cat Si eu avem cadastru intabularea. Ce ar trebui sa fac Si ce sanse are sa Castige acest proces . Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters267464 , utilizator 18:19, 4 Mai 2013
Ca nu ii place pozitionarea terenului nu este temei suficient sa intre pe proprietatea dumneavoastra.
Atat timp cat titlurile indica suprafete de teren care nu se suprapun, nu aveti riscuri. Singurul risc ar fi ca din titlul vecinei sa reiasa clar ca amplasarea reala a terenului ei este de fapt terenul pe care il stapaniti dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrocedare terenuri indignat indignat Un teren cu vegetatie forestiera a fost retrocedat persoanei X. La punerea in posesie s-au identificat si marcat pe teren limitele de proprietate si s-a facut ... (vezi toată discuția)
Cadastru floarealba floarealba Ce este de facut in situatia in care terenul meua fost vandut?! M-am tezit cu un contract de vanzare cumparare pe trenul meu respectiv aceeasi ... (vezi toată discuția)
Dispozitie de punere in posesie pt legea 10/2001 Sorin1003 Sorin1003 Va Rog sa ma lamuriti cu o problema. In 2009 am primit de la bunicul meu un teren intravilan printrun act de vanzare-cumparare. Terenul respectiv a fost ... (vezi toată discuția)