avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratii si bilanturi nedepuse din 2008
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratii si bilanturi nedepuse din 2008

Am o mare problema, va rog sa ma ajutati !
In anul 2008 am infiintat o societate, un magazin mixt... In 2011 am suspendata acitvitatea ca... de a venit criza economica.
Zilele trecute am fost la DGFP sa-mi scot cazier fiscal pe persoana fizica si ce sa vezi...? am fapte trecute in cazier. Am ramas stana de piatra, ca eu, stiam ca sunt la zi cu declaratiile, cu bilanturile, ce sa mai cu toate actele cum mi-a spus contabila pe care am avuto la magazin. Cei drept actele firmei nu le aveam ca doamna contabila nu a putut la acele momente sa mi le dea ca si-a rupt mana si era in spital. Dar ma asigura ca toate actele sunt in regula.
Cand am verificat la GDFP ce sa vad? din anul 2008 ea nu mi-a depus mai multe declaratii si nici bilantrile firmei. Acum i-am cerut actele, si-mi motiveaza fel si fel de tampenii. Ma rog, am contactat un alt contabil care o sa ma ajute sa-mi aduc actele la zi. Intrebarea mea este...? daca in cel mai scurt timp voi rezolva cu toate problemele cand mi se radiaza faptele din cazierul fisca dar, pe persoana fizica, ca in cel al firmei stiu ca se radiaza dupa trei sau cinci ani?
Ultima modificare: Joi, 2 Mai 2013
carmen01011958, moderator

Alte discuții în legătură

Radiere srl sobol sobol Buna ziua.Va rog daca se poate sa ma ajutati la o problema,eu in 2008 am infiintat un SRL dar nu a functionat niciodata si am inteles neoficial ca daca nu ... (vezi toată discuția)
Activitate suspendata bandi2 bandi2 buna. acum 3 ani am avut un magazin de prod.naturistemsi am suspendat activitatea.am primit si regimul derogatoriu,neavand datorii la stat.acum,dupa ce trec ... (vezi toată discuția)
Tva elenagologan elenagologan nu m-am inregistrat ca platitor tva pt ca contabila nu a stiut ca s-a modificat plafonul a trecut un an si cateva luni am de platit tva 250 milioanne lei vechi ... (vezi toată discuția)