avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... articole in ziar..injurie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

articole in ziar..injurie

am inselat mai multe persoane (neintentionat) oferind locuri de munca in strainatate...iar intr un ziar a aparut 6-7 articole despre mine cu multe injuraturi (reale si nereale),inclusiv poza inainte de a fi condamnat si dovedit ca a fost inselatorie..
pot sa dau ziarul in judecata si sa cer daune morale?

Alte discuții în legătură

Daune morale pentru publicarea pozei in presa oltul oltul am inselat mai multe persoane (neintentionat) oferind locuri de munca in strainatate...iar intr un ziar a aparut 6-7 articole despre mine cu multe injuraturi ... (vezi toată discuția)
Prejudicii din cauza unui articol in ziar mezgageza mezgageza in 2011 am fost condamnat pentru inselaciune cu locuri de munca in strainatate (suspendare)..in perioada respectiva am aparut de mai multe ori in ziar ca ... (vezi toată discuția)
Insulta si calomia in presa barbulescuvioleta barbulescuvioleta Intr-un ziar local s-a scris un articol despre mine,ca a-si face parte dintr-un grup mafiot,sunt scrise acuzatii la adresa mea ,care daca ar fi adevarate,ar ... (vezi toată discuția)