in 2011 am fost condamnat pentru inselaciune cu locuri de munca in strainatate (suspendare)..in perioada respectiva am aparut de mai multe ori in ziar ca oamenii sa fie atentionati ca sunt o persoana dubioasa..Nici nu am comentet nimic stiind ca sunt vinovat...
in acest an am lucrat in franta,am facut relatii si acum intr adevar pot sa intermediez locuri de munca...am pus un anunt in ziar,nu am cerut comision numai din primul salar,dar cineva m-a recunoscut dupa numele meu si s-a dus la redactia ziarului si ei iarasi au scris un articol despre mine cica teparul iarasi actioneaza etc etc etc....
ce pot sa fac? pot sa dau redactia in judecata? am suferit prejudicii grave si morale...pur si simplu nu gasesc persoane pt ca ii e frica de mine din cauza articolului....am sanse de castig sau avand in vedere faptul ca am fost condamnat nu am nici o sansa?
inteleg....dar omul poate sa fie cinstit chiar daca cu 4 ani inainte a fost condamnat....sau sa inteleg ca am fost pecetluit o viata intreaga? instanta trebuie sa judece dupa probe,nu dupa viata anerioara a omului (fiind tanar am facut greseli,dar pot sa zic ca dupa condamnare am inteles gravitatea faptelor si am trecut pe calea cea buna)