avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prejudicii din cauza unui articol in ziar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prejudicii din cauza unui articol in ziar

in 2011 am fost condamnat pentru inselaciune cu locuri de munca in strainatate (suspendare)..in perioada respectiva am aparut de mai multe ori in ziar ca oamenii sa fie atentionati ca sunt o persoana dubioasa..Nici nu am comentet nimic stiind ca sunt vinovat...
in acest an am lucrat in franta,am facut relatii si acum intr adevar pot sa intermediez locuri de munca...am pus un anunt in ziar,nu am cerut comision numai din primul salar,dar cineva m-a recunoscut dupa numele meu si s-a dus la redactia ziarului si ei iarasi au scris un articol despre mine cica teparul iarasi actioneaza etc etc etc....
ce pot sa fac? pot sa dau redactia in judecata? am suferit prejudicii grave si morale...pur si simplu nu gasesc persoane pt ca ii e frica de mine din cauza articolului....am sanse de castig sau avand in vedere faptul ca am fost condamnat nu am nici o sansa?
Cel mai recent răspuns: mezgageza , utilizator 12:53, 17 Decembrie 2014
Fiind condamnat cel putin de principiu nu apreciez ca ati avea sanse de reusita.
Daca erati achitat era alta discutie...
inteleg....dar omul poate sa fie cinstit chiar daca cu 4 ani inainte a fost condamnat....sau sa inteleg ca am fost pecetluit o viata intreaga? instanta trebuie sa judece dupa probe,nu dupa viata anerioara a omului (fiind tanar am facut greseli,dar pot sa zic ca dupa condamnare am inteles gravitatea faptelor si am trecut pe calea cea buna)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt minoră și am un copil, dar indemnizația este pe numele mamei mele și ea susține că are custodia bebelușului până fac eu 18 ani. Îmi poate lua fata dacă plec cu ea la concubinul meu? Alexandra0608 Alexandra0608 Buna seara! Am 17 ani și am copil cu barbat de 22 de ani, el a recunoscut copilul, dar indemnizația este pe numele mamei, iar ea susține ca fata este in ... (vezi toată discuția)
Este oare legal sa fac un site agregator cu stiri preluate de pe alte saituri? icristi90 icristi90 Salut!, Am in minte urmatoarea afacere online care din punctul meu de vedere se poate realiza si este sustenabila insa nu stiu cat de legal este. Un ... (vezi toată discuția)
Pedepse din minorat vs art. 14 alin. 1 legea 51/1995 toni_t toni_t Buna ziua. Pedepsele din minorat, in cazul meu, de acum 21 de ani, conteaza la inscrierea in barou? Cum se interpreteaza art. 14 alin. 1 Legea 51/1995? Am ... (vezi toată discuția)