avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daune morale pentru publicarea pozei in presa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Daune morale pentru publicarea pozei in presa

am inselat mai multe persoane (neintentionat) oferind locuri de munca in strainatate...iar intr un ziar a aparut 6-7 articole despre mine cu multe injuraturi (reale si nereale),inclusiv poza inainte de a fi condamnat si dovedit ca a fost inselatorie..
pot sa dau ziarul in judecata si sa cer daune morale?

Cel mai recent răspuns: oltul , utilizator 13:09, 11 Mai 2013
Buna ziua,
Teoretic DA!
Sansele sunt minime. Se vor apara cu dovezile pe care le au, inclusiv cu aceasta aparitie pe avocatnet.ro unde recunoasteti fapta.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Mai 2013
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
am recunoscut si ulterior am fost condamnat...dar totusi poza.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Articole in ziar..injurie oltul oltul am inselat mai multe persoane (neintentionat) oferind locuri de munca in strainatate...iar intr un ziar a aparut 6-7 articole despre mine cu multe injuraturi ... (vezi toată discuția)
Art 215 al.2. acoperirea prejudiciului toader-toader toader-toader Buna ziua. Am savarsit infractiunea de inselaciune,am dat date false pe internet,si am ridicat un colet in valoare de 4500 lei. Am o plangere la ... (vezi toată discuția)
Acuzatii nefondate cmarian90 cmarian90 salut se pot cere daune morale pentru acuzatii nefondate ??? (vezi toată discuția)