avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... art 215 al.2. acoperirea prejudiciului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

art 215 al.2. acoperirea prejudiciului

Buna ziua.
Am savarsit infractiunea de inselaciune,am dat date false pe internet,si am ridicat un colet in valoare de 4500 lei.

Am o plangere la politie,deoarece ma recunoscut curierul din poze.

Ca sa nu mearga dosarul mai departe,deoarece inca este in faza de urmarire penala,mam inteles cu partea vatamata,sa ii dau 4500 lei,iar el sa declare ca nu eu sunt cel care la inselat,si ca nu doreste sa mai continue demersurile,.

Sar putea termina aici dosarul?Stiu ca nu e incidenta retragerea plangerii penale,dar am auzit cazuri in care sa terminat totul la politie,deoarece toti au fost multumiti ca au recuperat prejudiciul.

eu nu miam recunoscut fapta in fata organelor.
Cel mai recent răspuns: toader-toader , utilizator 12:32, 20 Mai 2013
Buna ziua,
Faptul ca ati platit si v-ai recunoscut fapta poate fi o circumstanta atenuanta de care organele de cercetare penala si cele de urmarire penala vor tine seama.
Mai departe va trebui sa discutati cu ei si, daca nu aveti alte abateri, sa-i convingeti ca doar trecerea prin fata lor a fost suficienta si ca daca se va dispune NUP sau SUP, dumneavoastra v-ati invatat lectia.
av. Gabriel Klein Kiritescu
inteleg ce spuneti.dar inca nu miaim recunoscut fapta,deoarece ei nu au nici o proba,decat ca ma recunoscut curierul.

nu zic ca nu vreau sa recunosc,da ma tem,
Buna ziua,
Va fi greu sa beneficiati de clementa daca nu va recunoasteti fapta.
Pana la urma vor ajunge la dumneavoastra pentru ca nu le prea convine sa aiba AN-uri. (autor necunoscut)
av. Gabriel Klein Kiritescu
Nu prea aun cum sa ajunga.deoarece mam conectat de la wireles public,de pe un calculator care lam vandut dupa aceea.numarul de telefon era unul prepay,pe care lam aruncat.

singura proba e ca ma recunoscut curierul.

sunt urios daca un avocat ar putea sa ma scoata curat,iar acei 4500 lei,as fi sipus sa ii dau lui fara probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma lamuriti cine este vinovat - curierul sau teparul? andronache112 andronache112 Buna ziua as dori sa ma lamuriti cu o chestiune. Daca o persoana a ridicat un colet,iar curierul nu a cerut act de identitate,se face vinovat de pierderea ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara- retragerea plangerii pentru abandon voicudianaalina voicudianaalina buna ziua! ma numesc alina si doresc sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la urmatoarea problema. am trait in concubinaj cu un baiat si avem o fetita de 2 ... (vezi toată discuția)
Acuzat de delapidare ºi furt calificat. la ce pedeapsã sã mã aºtept? Villy_X Villy_X In cursul acestui an am fost acuzat de firma la are am lucrat de delapidare si furt calificat si s-a facut si o plangere penala impotriva mea.Faptul pentru ... (vezi toată discuția)