buna ziua
am depus contestatia pentru anularea unui proces verbal de contraventie
politia a depus si ea documentele referitoare la radar, omologare , poze etc insa pozele nu identifica deloc autoturismul sunt foarte inchise nu se vede nimic, nu exista martor pe procesul verbal si mai mult decat atat nu am primit procesul verbal in timpul de 30 zile si in acest sens as dorii sa depun in continuare o instinatare ( si va rog sa ma ajutati cu ce tip de model de document trebuie depus care sa arate ca probele politiei sunt incomplete si cer in continuare anularea procesului verbal )
mentionez ca deja s-a depus cererea de contestatie initiala si termenul este fixat in 21 mai pentru prima infatisare dar deja politia a depus probele si doresc sa vin in intampinarea lor insa nu stiu ce fel de document sa formulez si sa depun
legat de depasirea termenului de 30 zile in care politia trebuie sa aduca la cunostinta procesul verbal daca nu a fost semnat aveti idee in instanta eu trebuie sa aduc probe sau politia cum ca au fost la domiciliu si daca da ce probe in ce fel de la cine etc .
va multumesc mult mult de tot
cu stima
Dan
-Raspuns la intampinare.
-In ceea ce priveste depasirea termenului de cel mult o luna in care trebuia sa vi se comunice p-v, solicitati instantei sa puna in vedere intimatei sa depuna dovada datei expedierii catre dv. a p-v. (confirmare de primire, borderou al expedierilor )