antrebarea mea este: am facut inputernicire uneia din surorile mele ptr dezbaterea mostenirei,vroiam sa stiu daca cu acea inputernicire ar putea sa ma dezmosteneasca sau vinde bunurile familiei? mostenitori fiind eu cu mama mea,dupa ce ele au renuntat la mostenire,deasemenea mama mea lasandui inputernicire la randul ei sorei mele ptr dezbarerea mostenirei multumesc
este decedat de 7 luni,decedatul fiind tatal meu, da,acea procura,data expres (acum am anteles) am facuto la notar,eu acceptand mostenirea. procura care am facuto surorii mele ,facea referinta ca,la dezbaterea mostenirei,succesiunei,daca este acelasi lucru, sa fiu reprezentat prin sora mea,
Inseamna ca va va reprezenta la succesiune, deci nu veti fi exclus de la mostenire. Atentie cand va fi sa faceti partajul. Daca dati procura si de partaj sa o dati exact, adica cu ce bunuri vreti sa rameneti sau ce sulta veti incasa pe cota cedata din bunurile mostenite.
Cedare mostenire
paveldaniela
Ce formular trebuie folosit la notar pentru a imi ceda surorile terenul mostenit de la parinti?Ele sunt in Spania.Va rog daca puteti sa imi aratati un model.Va ... (vezi toată discuția)