avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... MI-A ARAT 10.000 DE METRI PATRATI SI MI L-A SI ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

MI-A ARAT 10.000 DE METRI PATRATI SI MI L-A SI INSAMANTAT I

Mi-a arat 10.000 de metri patrati si mi l-a si insamantat iar acum pretinde ca este terenul lui ! Am titlu de proprietate pe teren iar el sustine ca harta pe care o are el este un document mai valoros ! Politia si primaria nu vor sa se implice , spun mereu sa ne impacam !

Ce se poate face ? Pot face o plangere penala pentru violare de posesie .....Va rog mult sa ma ajutati in aceasta problema delicata !

Cu respect

[Editat - va rugam nu mai scrieti cu majuscule]
Ultima modificare: Luni, 6 Mai 2013
Admin, administrator
faceti plangere penala ptr tulburare de posesie. pana in prezent care a fost situatia? anul trecut ati beneficiat de terenul in cauza?
musikinstructor a scris:

POLITIA SI PRIMARIA NU VOR SA SE IMPLICE ,SPUN MEREU SA NE IMPACAM !

Buna ziua,

Mai intai faceti o cerere catre primarie sa va elibereze o adeverinta din care rezulta ca dvs sunteti proprietarul acelui teren care este inscris in registrul agricol ptr care si platiti impozit.
Cu acea adeverinta mergeti la politie si faceti plangere la ei,in care solicitati ajutorul lor argumentand cu adeverinta de la primarie in care rezulta ca sunteti proprietarul terenului.

Atat politia si primaria nu va pot ignora,va trebui sa va dea raspuns la cererile dvs. Daca se intampla sa nu rezolvati nimic cu aceste cereri,pe baza acestor dovezi,mergeti in instanta.

succes
multumesc mult stimate domn !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema proprietate privata - chitanta de mana vs. titlu de proprietate Cornel2686 Cornel2686 Buna Dimineata.As dorii sa adresez o intrebare pentru a cunoaste pasii care trebuie parcursi in rezolvarea acestei dileme.In data de ieri 4.04.2014 in timp ce ... (vezi toată discuția)
Dreptul la proprietate dumitrud dumitrud Un teren cu cadastru si intabulare nu poate fi folosit deorece este ocupat cu solari de 3 vecini. Doi vor sa cumpere parcelele de teren ocupate de ei, cel de ... (vezi toată discuția)
Dreptul la proprietate danutu-cau danutu-cau m-ia fost incalcata proprietatea de catre o vecina in mod abuziv .am facut o reclamatie la politie si as vrea ce sa stiu ce pot face .mentionezca am titlu de ... (vezi toată discuția)