avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... COMUNICARE CU INSTANTA
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

COMUNICARE CU INSTANTA

Acum pe noul cod civil , se poate comunica cu instanta prin intermediul e-mail , fax ? Adica se pot depune documente fara a fi nevoie de a trimite originale prin posta ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:07, 6 Mai 2013
Inscrisurile se pot comunica prin fax dar este recomandabil sa le aveti la termenul de judecata deoarece instanta poate sa le ceara sa le vada in original.
Nu se depun inscrisurile in original, ci in copii conforme cu originalul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A certifica pentru conformitate cu originalul, sub sanctiunea anularii cererii, inscrisurile depuse in sustinerea acesteia addi68 addi68 Am un dosar la instanta de contencios administrativ pentru contestare eliberare din functie. Am primit o comunicare din partea instantei sa ma prezint in ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare în judecata email GabrielFlorian11 GabrielFlorian11 Buna ziua! Pot chema pe cineva în judecată formuland cererea prin email ul judecătoriei? Nu am semnătura electronica si nici aparat specific ,deci nu ma ... (vezi toată discuția)
Cum se poate completa un dosar ? noiklosa noiklosa Buna ziua, Am de depus niste acte la un dosar al unui prieten pe care il reprezint in instanta, el fiind plecat definitiv din Romania. Problema este ca ... (vezi toată discuția)