avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 202 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... timbrarea cererii de sechestru judiciar, in litigiul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

timbrarea cererii de sechestru judiciar, in litigiul de munca

In litigiul de munca se face timbrarea cererii de sechestru judiciar, ceruta de salariatul neplatit, in contradictoriu cu angajatorul rau platnic ?

In fapt, am deschisa deja actiunea pe fond, din ianuarie 2013, pentru obligarea angajatorului meu, sa-mi plateasca diferente de salarii.
Pentru ca, angajatorul meu, incearca sa "dispara" din piata, mi se pare cea mai potrivita modalitate de a ma asigura ca, nu pleaca cu tot, cu salariile mele, brute neplatite.
Angajatorul meu, este o societate financiara nebancara, neinregistrata in Romania.
Imi puteti indica un articol in vigoare, - din vechiul C.p.c.?
Multumesc!
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: viktorV , utilizator 16:20, 24 Iunie 2013
Cererile in legatura cu masurile asiguratorii se timbreaza cu 10 lei ... cererea se va face sub prevederile noului Cod de procedura civila si nu a vechiului cod.
Chiar daca creanta este izvorata dintr-un drept salarial nascut inainte de intrarea in vigoare a NCPC ?
Chiar daca!

Toate actiunile depuse dupa intrarea in vigoare a noului cod de procedura civila, se vor judeca dupa prevederile acestuia. Nu are nicio relevanta izvorul creantei.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soarta og 5/2001 si oug 119/2007 Mihaela Forogau Mihaela Forogau intrarea in vigoare a noului cod de procedura civila duce la inaplicarea og 5/2001 si oug 119/2007? (vezi toată discuția)
Procedurã pentru ordonanþa de platã robertsega32 robertsega32 Buna ziua, Pentru o factură emisă în februarie 2013, înainte de intrarea în vigoare a noului cod de procedură civilă, este obligatorie urmarea ... (vezi toată discuția)
Aplicarea vechiului cod de procedura civila de la 1865 in continuare in cazul proceselor incepute sub imperiul legii vechi CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Potrivit art. 3 alin. (1) din Legea nr 76 / 2012pentru punerea in aplicare a NCPC, dispozitiile Codului de procedura civila ( noul cod) se aplica numai ... (vezi toată discuția)