avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... animal lasat nesupravegheat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

animal lasat nesupravegheat

buna ziua! am o problema recenta.detin un caine care,datorita naturii locului unde il tin,are acces in marginea drumului public.de altfel un drum de tara slab circulat.insa azi un destept a parcat masina chiar in dreptul acestuia si cica i-a zgariat-o. eu nici macar nu am vazut ce s-a intamplat.doar mi-a lasat vorba sa-l sun.cam ce pretentii ar putea sa aiba?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:21, 6 Mai 2013
daca a avut martori care au vazut cainele dvs.ascutindu-si gherutele pe masina, poate cere daune in instanta.oricum trebuie demonstrat faptul ca zgarietura e facuta strict de caine.parerea mea este ca merge la intimidare - ascultati-i pretentiile pana la capat :)
Daca nu detine proba temeinica este dificil sa demonstreze ca urmele au fost realizate in ziua X de catre animalul lui Y
Teoretic ,fiecare proprietar de animal raspunde pentru eventualele prejudicii cauzate de animalul pe care il detine
Pe viitor ,pentru a preintampina situatii neplacute asigurati-va ca patrupedul nu depaseste proprietatea dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am facut o mica prostie deși consider ca nu e în ... //Anonymous// //Anonymous// Buna ziua, am facut o mica prostie deși consider ca nu e în totalitate vina mea si nu stiu cum sa procedez... Azi m-am dus la cumparaturi și pe lângă ... (vezi toată discuția)
Caine calcat de masina pe drum Mario12mxl Mario12mxl Buna ziua. Suntem o familie de 4 persoane plecam dimineata la servici cu masina toti patru si ne intoarcem dupa masa acasa. mentionez ca locuim intr-un sat ... (vezi toată discuția)
Înregistrare câine Eugen Lucian Eugen Lucian Dacă animalul este ținut în curte tot trebuie înregistrat și microcipat? (vezi toată discuția)