avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Obtinere credit imobiliar- venituri din strainatate
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Obtinere credit imobiliar- venituri din strainatate

vreau sa obtin un credit imobiliar in romaria dar lucrez in spania cu forme legale ce acte imi trebuesc pentru a solicita creditul ....... ajutor......:((
Cel mai recent răspuns: Mihaela Cazacu , Consultant credite si finantari 21:39, 14 Mai 2013
Asta trebuie sa intrebati la banca, fiecare banca va poate cere un alt act.
sunt putine bancile care accepta creditarea celor care incaseaza venituri din strainatate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatie legata de un credit de nevoie personale Dragos93 Dragos93 Buna seara. As dori sa stiu cateva date legate de un credit de nevoie personale neachitat. Am luat un astfel de credit in primavara acestui an, am achitat ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru realizarea unui site care percepe taxe pentru abonamente sebydv sebydv Bună seara ! Aş dori câteva informaţii cu privire la ce acte am nevoie pentru realizarea unui website care percepe taxe lunare pentru abonament. Lucrez ... (vezi toată discuția)
Contract de credit - interdictia de inchiriere bbusiness bbusiness Buna ziua, Am un contract de credit ipotecar din 2004. In CF e inscrisa interdictia de instrainare, grevare, inchiriere. Am aplicat pentru acordul bancii in ... (vezi toată discuția)