avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării acte imprumut in romania ptr o persoana ce lucreaza in ...
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

acte imprumut in romania ptr o persoana ce lucreaza in spania

ce acte sunt necesare pentru un imprumut la o banca din tara ptr cumpararea unei case, persoana fizica ce lucreaza in spania cu un venit de 1600 euro?
Cel mai recent răspuns: Elena Rozalia Ghiuleanu , Consultant credite si finantari 00:05, 28 Iulie 2009
Dovada veniturilor permanente, dovada domiciliului in tara si, daca se considera ca persoana este eligibila a primi credit, il va primi in functie de criteriile fiecarei banci, de aceea va recomand sa va adresati mai multor banci cu aceasta intrebare si va vor da toate informatiile necesare in concret. Pe baza informatiilor primite privind documentele solicitate cat si a limitei de credit acordate si a dobanzii aferente, veti lua o hotarare.
Succes! ;)
In principiu va trebuie urmatoarele acte:
-adeverinta de salariu
-copie carte de munca inregistrata la inspectoratul teritorial de munca
-copie act de identitate
-dovada domiciului in cazul in care locuiti in strainatate
-orice alte documente pe care banca le considera necesare
Documente:

-contract de munca pe perioada nedeterminata,tradus si legalizat.
-adeverinta tip completata de angajator.
-documente de indentitate,sot,sotie.
-certificat de casatorie.
-copie antecontract -achizitie locuinta(si in strainatate).
-codebitor -ruda grad1,2,3,4 cu domiciliul stabil in Romania.
-acord CRB.
-declaratie speciala .

Valoarea creditului este stabilita prin incheierea antecontractului(in cazul achizitie locuinta in strainatate trebuie tradus si legalizat)si posibilitatea acordarii creditului este stabilitata ulterior prin documentele completate de angajator si numarul de membrii ai familiei(daca exista si persoane in intretinere).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare crb si bc belciugeanus belciugeanus Buna seara, am fost la o banca sa cer o reesalonare la un credit. In anul 2007 cand am facut creditul l-am facut fara codebitori, giranti, etc ( sotul nu a ... (vezi toată discuția)
Imprumut bancar cu probleme Nina1 Nina1 Buna seara, In 2009 am fost contactata telefonic de o banca pentru plata ratelor restante la un imprumut bancar. Am fost surprinsa de amenintarile celor de la ... (vezi toată discuția)
Exequator ANDREEAMIAMI ANDREEAMIAMI Buna seara,am si eu nevoie de ajutor pt a demara aceasta procedura.Trebuie sa obtin transcrierea unui certificat de divort din SUA.In 4 luni max!!!! Am nevoie ... (vezi toată discuția)