in urma emiterii unuie cec fara acoperire de catre o societate in decembrie 2008, un executor judecatoresc trimite la toate bancile din oras poprire pe conturile acelei societati si pana astazi nu primeste un raspuns de la banca care a emis CEC-ul. Eu ca si pagubit ce fac in cazul asta???Mentionez ca desi nu mi-am recuperat banii mai trebuie sa platesc si dari la stat aferente sumei cu pricina.Va rog sa ma ajutati....
Plangere penala pentru emitere CEC fara acoperire. Firma respectiva nu are bunuri imobile? de ce nu cereti executorului sa identifice bunuri in patrimoniul debitoarei?
nu are nici un fel de bun pe societate......si as vrea sa atrag macar responsabilitatea administratorului....dar vad ca nici macar o institutie care ar trebui sa dea un raspuns oficial nu il da....nici nu stiu ce sa mai fac...Ma puteti indruma?
Ar trebui ca executorul judecatoresc sa se adreseze si Primariei în raza căreia îşi are sediul debitorul poate are înregistrate bunuri mobile: maşini, de exemplu pentru care plăteşte impozit. Cu plângere penală e bine de încerct dar de regulă aceasta se concretizează cu un mare NUP. Un certificat constatator aţi scos?
nu am scos pentru ca nu m-a indrumat nimeni, cat despre executor care desi nu are raspunsul acelei banci abia m-a anuntat....i-mi puteti dau un contact personal ???
Cec fara acoperire
awa
buna ziua! firma mea a vandut marfa in val de 16000 ron la firma x,marfa ptr care i sa eliberat un cec cu termen la o luna .Surpriza insa la banca la termenul ... (vezi toată discuția)