avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Probleme inmatriculare masina
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Probleme inmatriculare masina

buna, vin si eu cu o nelamurire.. anul trecut in august am cumparat o masina din Italia pe care nu am inmatriculat-o din cauza faptului ca valoarea taxei de mediu era mai mare decat val masinii =D> am actionat in instanta pt inmatriculare fara plata taxei(era vorba de taxa veche ) si procesul a fost stabilit pe 28 mai. ulterior am primit si un refuz scris din partea Serviciului Public pt Inmatriculari Vehicule in care ma anunta ca fara dovada de plata a taxei inmatricularea nu poate fi facuta. Intrebarea mea e : ce fac acum? astept procesul sau oricum va trebui platita aceasta taxa?:-/

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa timbru (de mediu) gabriel_vavilov gabriel_vavilov am platit taxa de timbru anul trecut in august. stie cnv daca se poate recupera aceasta taxa si cum anume (dc se poate) ms frumos. (vezi toată discuția)
Nerespectare hotarare judecatoreasca Matei Eugen Marius Matei Eugen Marius Sotia mea a castigat procesul cu Institutia Prefectului-Serviciul Inmatriculari, pronuntandu-se o sentinta favorabila ei, care a ramas irevocabila prin ... (vezi toată discuția)
Taxa auto - proces castigat levigabi levigabi Stie cineva daca voi platii taxa auto cu procesul castigat si sentinta data pe 20 martie ? A fost cineva la Serviciul inmatriculari ?Si Daca da ,cu ce ... (vezi toată discuția)