avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Suspendare/ mutare sediu PFI (medic)
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Suspendare/ mutare sediu PFI (medic)

Buna ziua
Va deranjez cu o intrebare.
Sunt medic specialist, am fost remunerat ca PFI, si in momentul de fata voi activa (pentru o perioada nedefinita, nu stiu exact cat va dura) in alt domeniu.
Mi s-a spus ca daca as dori sa desfiintez PFI-ul, problema ar fi ca nu am dreptul decat la 2 CIF-uri intreaga viata. Este adevarat ?
Alternativa ar fi suspendarea activitatii.
Imi puteti spune va rog care este perioada maxima (daca exista) pe care se poate suspenda activitatea PFI, si care sunt costurile suspendarii/mutarii sediului ? Pe perioada suspendarii am obligatia sa depun declaratii de venit, cu venit zero ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: LuchianSeb , utilizator 20:01, 7 Mai 2013
...legat de obligatia depunerii declaratiilor pe perioada suspendarii... , daca nu aveti datorii catre stat sau daca le achitati inainte de suspendare in cazul in care aveti, puteti solicita si obtine un regim derogatoriu. (numai la cerere !)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S.r.l. fara activitate mihaelaa.roxana mihaelaa.roxana Buna seara!Am deschis un srl care imi va fi necesar anul viitor pt o activitate de comerciala.Daca nu am nici o activitate pana la anul sunt obligata sa depun ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii salarii ioana b ioana b daca o microintreprindere si-a suspendat activitatea de la 1 mai trebuie sa depun declaratiile salariale pe luna aprilie?iar in iulie se depune declaratia 100 ... (vezi toată discuția)
Srl in perioada de suspendare bestb bestb Bun gasit dragilor! Voiam sa va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi. O srl vrea sa suspende activitatea pe o perioada de 3 ani incepand cu 01.01.2010. In ... (vezi toată discuția)