avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Fond comisie rogatorie internationala - petent, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Fond comisie rogatorie internationala - petent, explicatii

Buna ziua o intrebare as vrea sa ma ajute cineva daca se poate.Ce inseamna;PETENT MARTOR PENTRU FOND COMISIE ROGATORIE INTERNATIONALA ,,,,,va multumesc anticipat
inseamna ca ati fost chemat ca si martor intr-un proces penal care se desfasoara in alta tara si audierea va avea loc in romania la locul data mentionata in citatie,urmand ca declaratia dumneavoastra sa fie trimisa instantei solicitante

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie ca martor in dosar penal burdusel liviu burdusel liviu In 2003 am plecat in Italia cu o firma de transport international care reuseau sa te treaca granita chiar daca nu aveai cele 3 luni de stat in tara , asa cum ... (vezi toată discuția)
Declinare competenta adriana79 adriana79 Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Locuiesc in Suceava si o cunostinta, din Resita, cu care am avut o relatia contractuala, a depus la Resita o ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla in ce dosar am fost chemat ca martor teodorapop teodorapop Am primit o citație cum ca sunt chemat ca martor intr -un dosar însă nu găsesc pe nici un portal cauza cu nr ..... Așa scrie pe citație :\"sunteți ... (vezi toată discuția)