avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Concurs Referent clasa III debutant
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Concurs Referent clasa III debutant

Bună seara,

O direcție locală de evidentă a persoanelor organizează un concurs de recrutare pentru funcția de referent III debutant. Știu că pentru un astfel de post nu se cer studii de specialitate ci doar studii medii, absolvite cu diplomă de bacalaureat. Fiind absolvent de Administrație Publică, deci studii superioare (diplomă de licență) îmi este permis să particip la acest concurs, sau este exclusiv pentru persoanele cu studii medii?

Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: LuchianSeb , utilizator 21:22, 7 Mai 2013
:( ...e logic raspunsul. Si dvs. aveti diploma de bacalaureat pe langa cea de licenta, normal ca puteti participa.
Vă mulțumesc, și eu sunt ferm convins de asta, însă persoana de la resurse umane mi-a spus foarte serioasă că nu mă pot înscrie(!) Eu vreau să particip la acest concurs, cum îmi recomandați să procedez în condițiile în mi s-au dat informații eronate?
Uitativa la conditiile de inscriere. Le gasiti cu siguranta pe siteul institutiei respective unde este publicat si anuntul de concurs. Daca le indepliniti depuneti dosarul pentru concurs. Daca va este respins dosarul si va considerati neandreptatit, puteti actiona institutia respectiva in judecata. Dar nu cred ca va fi cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs dgrfpb gabyz27 gabyz27 Buna ziua, Am participat la un concurs de angajare organizat de DGRFPB din cadrul ANAF. Am candidat pt un post de REFERENT DEBUTANT serviciul evidenta ... (vezi toată discuția)
Perioada de debut titi.udrescu titi.udrescu In luna Octombrie anul 2009 m-am angajat in cadrul unei institutii publice pe functia de consilier debutant cu contract de munca pe perioada determinata de 2 ... (vezi toată discuția)
Salarizare functionar contractual 2012 Calin82 Calin82 Sunt nou angajata intr-o primarie ,iar nemultumirea mea consta in salar 530ron net .Am absolvit o Facultate de 4 ani la zi, cu diploma de licenta si apoi din ... (vezi toată discuția)