avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de vanzare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de vanzare

Ce acte as avea nevoie pentru a putea realiza un contract cu o firma de haine,sa le pot comercializa in magazinul meu ,
Cel mai recent răspuns: OanaSoare02 , utilizator 21:45, 7 Mai 2013
Este suficienta factura pentru a le putea comercializa. Daca vreti o colaborare pe termen lung pe baza de contract, incheiati un contract obisnuit in care speciicati exact de obligatii si drepturi are vanzatorul si ce obligatii si drepturi are cumparatorul, adica : termene de livrare, modalitatea de plata, penalitati de intaziere, modalitatea de incetare a contractului, etc...
pot face si un contract de exclusivitate ? Doar eu pot comercializa produsele in acea tara ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online haine firma din ue mirceabescu mirceabescu Am o mare nelamurire careia incerc sa ii gasesc solutie de cateva saptamani. Vreau sa imi deschid un magazin online de haine de firma ( Calvin Klein, Gucci, ... (vezi toată discuția)
Magazin zara oultet!! renataradu renataradu Buna ziua, cu o intrebare va deranjez, daca am un Srl care achizitioneaza marfa outlet zara de la o alta firma cu sediul in Romania, care importa aceea marfa ... (vezi toată discuția)
Colaborare site de reduceri- factura fara bon fiscal Alina1132 Alina1132 Buna ziua! Am infiintat o intreprindere individuala, cu domeniul de activitate, comert electronic. As dori sa incep o colaborare cu un site de reduceri pentru ... (vezi toată discuția)