avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Legislatie Belgia
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Legislatie Belgia

Buna as dori sa va intreb daca nu stiti cumva daca statul belgian are dreptul sa retina
un autoturism pentru furt din magazine fara sa dea vreun act oficial in acest sens.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: BogdanDulau , utilizator 16:50, 10 Mai 2013
Sunt obligati sa dea dovada.
problema este ca in masina au ramas si actele firmei deoarece masina este taxi plus ceasul de taxat plus permisul de conducere si de un an de zile dureaza chestia asta....as dori sa stiu daca pot face ceva demersuri la CEDO in acest sens.Multumesc pentru raspuns.
Stimat forumist,

CEDO nu reprezintă o autoritate europeană la care să se facă diverse petiții.

Pentru problemele juridice ivite, justițiabilul este dator să epuizeze căile de atac utile, conform specificul țării respective. CEDO nu are competență decât după epuizarea acestor căi de atac și doar dacă au fost încălcate drepturile și libertățile izvorâte din Convenția Europeană a Drepturilor Omului.

Cu stimă.
Multumesc pentru raspunsul prompt.Atunci din punctul dumneavoastra de vredere ce credeti ca asi putea sa fac sa imi recuperez bunurile.
Multumesc anticipat.
Stimat forumist,

Cel mai bun lucru ar fi să vă angajați un avocat cunoscător al legislației din Belgia. Din păcate, procedurile penale diferă de la țară la țară, dvs având nevoie de o persoană care să cunoască specificul normelor Regatului Belgiei.

Cu stimă.

Alte discuții în legătură

Proceduri cedo BogdanVlad2013 BogdanVlad2013 Buna ziua anul trecut am fost arestat in Belgia pentru complicitate la furt nedovedit nici pana in ziua de astazi si mi s-au retinut permisul de conducere ... (vezi toată discuția)
Ce cai de atac am impotriva unei decizii pronuntate de curtea de apel? catalinoctavian catalinoctavian Buna seara , Am o decizie nefavorabila, irevocabila de la cutea de apel. In acest caz ce cai de atac mai am? (vezi toată discuția)
Deschidere proces civil sau penal din belgia cu parati din romania 17mariko 17mariko As vrea sa stiu daca este posibil sa incep o actiune judiciara in Belgia, civila sau penala (inca nu m-am hotarat, fiindca poate fi incadrata in ambele ... (vezi toată discuția)