avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Comert cu ridicata la terti
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Comert cu ridicata la terti

Buna ziua,
Pot autoriza la ONRC comert cu ridicata la terti? Mentionez ca nu am punct de lucru si sediul este fara activitate...
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 09:42, 10 Mai 2013
Pentru a desfasura activitatile de comert cu ridicata aveti nevoie sa faceti dovada detinerii spatiului in care se va desfasura activitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social/punct de lucru Almaris Almaris Am infiintat de curand un S.R.L. (prestare servicii)si pentru ca stau cu chirie am ales varianta unui sediu social la un cabinet de avocatura. Ce mi-a scapat ... (vezi toată discuția)
Deschidere noi puncte delucru (magazine) fany62 fany62 SA are hotararea AGA si doreste deschiderea noi puncte de lucru (magazine) in alte localitati de ce aprobari are nevoie tinand cont ca se vor deschide in ... (vezi toată discuția)
Domeniu de activitate raulTM raulTM Buna seara Detin un srl comert cu ridicata si doresc sa deschid un magazin cu legume fructe cu amanuntul pe aceeasi firma.Care sunt procedurile de ... (vezi toată discuția)