avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... loc de veci
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

loc de veci

Buna ziua,

tatal meu detinea doua locuri de veci. mostenitori suntem eu si sora mea. aceasta nu este interesata de acest aspect dar eu vreau sa rezolv problema deoarece preotul parohiei ne-a adus la cunostinta ca nu putem plati separat gropile daca nu avem acte de concesiune pe numele nostru ca mostenitori. ce fac daca ea nu doreste sa mearga la notar? platesc eu si pentru ea actele, sau cum procedez?
Cel mai recent răspuns: sore , utilizator 11:23, 13 Mai 2013
Buna ziua,
Va trebui fie sa rezolvati pe cale amiabila situatia mergand la notar sa dezbateti succesiunea fie sa va adresati instantei solicitand sa va fie atribuite dumneavoastra ambele locuri.
av Gabriel Klein Kiritescu
Mentionez ca nu sunt proprietate ci avem acte de concesiune. preotul ne-a anuntat ca biserica le va considera neingrijite si le va lua. nu sunt platite taxele pe 3 ani. eu ce fac in aceasta situatie? preotul mi-a dat adeverinta ca tatal era concesionarul si sa merg la notar sa fac acte pentru mine ca mostenitoare pentru partea mea ca sa pot plati taxele.
trebuie dezbatututa succesiunea pt locurile de veci. Incercati sa o rezolvati amiabil, daca pe sora nu o intereseaza sa va dea o procura sa o reprezentati la dezbatere. Cu certificatul de mostenitor se vor schimba actele de concesiune sau actul de concesiune.
nu doreste sa dea declaratie sau procura. fara ea nu pot face pentru mine?
Doar in instanta. La notar nu.

Alte discuții în legătură

Bunicul meu a primit in 1946 2 locuri de veci concesionate intr-un ... sandu.53 sandu.53 Bunicul meu a primit in 1946 2 locuri de veci concesionate intr-un cimitir parohial!El a decedat in 1972 si ulterior si bunica mea in 1991.Ei au avut 5 copii ... (vezi toată discuția)
Concesiune a locului de veci luchianl luchianl am o intrebare urgenta...dupa moartea tatalui,veteran de razboi,concesionar al unui loc de veci: doresc sa preiau contractu de concesiune deoarece cei 8 frati ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, familia mea are de generatii un lot de sase locuri ... mariana.pirosca mariana.pirosca Buna ziua, Familia mea are de generatii un lot de sase locuri de veci intr-un vechi cimitir parohial ( aici sunt inhumati bunici, matusi…) . Acestea au fost ... (vezi toată discuția)