Buna ziua... va rog din suflet sa ma ajutati cu ceva informatii...
Am avut un accident neimplicand victime....Baiatul respectiv cu care m-am lovit nu acordase prioritate la plecarea de pe loc...ceea ce au si constatat cei de la politie... Vinovatul a fost el ... i-au dat o amenda si cred ca i-a fost si permisul suspendat...in urma procesului verbal eu mi-am reparat masina pe asigurarea lui...Intre timp acesta a dat politia in judecata din motivele stiute numai de el...am fost chemata la proces ca martor nu am declarat decat ceea ce s-a intamplat cu adevarat si cam atat s-a intamplat...Pana acum cateva zile cand mi-a venit un fel de somatie de la societatea de asigurare la care acel baiat era asigurat si eu mi-am facut masina....Ca in urma anularii procesului verbal in baza caruia eu am incasat de la ei o anumita suma de mi-am facut masina...urmare a acestui fapt eu trebuie sa restitui despagubirea primita...
Ceea ce nu inteleg eu este ca politia a constatat vinovatul...adik acel baiat... acest baiat judecandu-se cu politia pana la urma a avut de castigat anularea procesului verbal....dar asigurarea aceasta nu are legatura...de ce mi-a venit acum aceasta somatie si nu inteleg unde e vina mea....
Va rog sa ma ajutati cu niste informatii... multumesc anticipat...
Acum este perfect clar =D>
Iti trebuie "mult caracter" sa te duci la asigurator cu hotararea sa nu-ti mareasca RCA-ul.
Pe de alta parte, eu de cate ori mi-am facut RCA-ul am dat talonul, buletinul, calculeaza acolo si imi spune te costa atat. Nu am vazut sa aiba ceva baza de date cu istoricul sau antecedentele tale, mai ales daca iti faci RCA-ul la colt de strada ca-s atatia agenti de asigurari.