avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA sau SRL
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA sau SRL

As dori sa stiu ce ar fi mai avantajos sa infiintez un PFA sau un SRL???
mai exact ma intereseaza sa stiu daca SRL ar fi neplatitoare de TVA cat timp pot fi scutita si la PFA trebuie depusa bilant??
Cel mai recent răspuns: qu3en_bee , utilizator 16:30, 8 Mai 2013
pfa nu epune bilant ae mai putine declaratii si costurile contabilitatii mai mici, srl re bilant, ambele forme devin latitoare la o cifra de afaceri de 220000lei (65000euro curs aderare)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitati de consultanta in management si afaceri (cod caen 7022) Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua! Va rog sa-nmi dati si mie un sfat: Pentru a desfasura activitati de consultanta in management si afaceri ce sa-mi infiintez (forma juridica), ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma sau pfa andreiunicat andreiunicat Buna tuturor , Am si eu o nelamurire de 2 ani ma ocup de pagini web freelancer mai bine zis pana acum nu am fost nevoit sa dau facturi sau chitanta pentru ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma prestari servicii medicale Lauraa1 Lauraa1 Buna ziua! O sa colaborez cu o clinica medicala, si am nevoie de o firma, cum pot face firma? PFA este mai avantajos? Despre impozitul de 3 % ce imi puteti ... (vezi toată discuția)