avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Retineri obligatorii salarii restante
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Retineri obligatorii salarii restante

Din martie 2008 trecut in avocatura din sistemul judiciar. Am primit drepturi salariale restante (o cota foarte mica din ele , trimestrial incepand cu anul 2011) obtinute prin sentinte judecatoresti.In prezent as vrea sa stiu ce retineri obligatorii se mai fac din sumele restante platite acum, cand sunt avocat.( ma refer la somaj, pensie si sanatate daca si care se mai retin)
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Hornea , Avocat 15:27, 11 Mai 2013
Nu ma poate ajuta nimeni?#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu se retin?| arhontele arhontele Pentru restante salariale nu se retine \"contributia la sanatate\"? (vezi toată discuția)
Contributii sociale -dupa iulie 2012 kerekesmargo kerekesmargo Dupa iulie 2012 -cum se calculeaza contributiile sociale pt ven.din drept de autor utilizand sistemul prin retinere la sursa , acest venit fiind singura sursa ... (vezi toată discuția)
Venituri pentru care am platit asigurari dar nu sunt trecute in cartea de munca, deci nu se iau in calcul la pensionare ContSters122901 ContSters122901 Multumesc pentru raspunsul anterior, insa mai doresc o lamurire. De-a lungul ultimilor ani, personalul de specialitate din sistemul in care lucrez, am avut mai ... (vezi toată discuția)